Welkom bij Inspirant

Bekijk onze vacatures 👇

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Machtig aanbod!

Gezonde lucht

Werken dichtbij de zee of een groene omgeving

Teambuilding

Jaarlijkse teambuilding, kerstkotje, personeelsfeest,..

Personeelskorting

Exclusieve personeelskorting via Benefits at work

Interessante verlofregeling

Elke dag de beste versie van jezelf !

Onze visie🧬

Goesting & Fun

Krijg je voldoening van zelf beslissingen nemen en keuzes maken? Dan ben je bij Inspirant aan het goede adres. Je krijgt veel autonomie binnen je job. Dat maakt dat je met een goed gevoel komt werken. Geen enkele dag is voorspelbaar, afwisseling troef. Elke dag voeden onze kinderen, jongeren en volwassenen je gedrevenheid met hun enthousiasme en warmte. Teambuildings, gezellige afterwork momenten en een sfeervolle nieuwjaarsreceptie zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt onder de collega’s. Met goesting naar je werk komen, belangrijk toch?

Goesting & Fun

Groeien & Bloeien

Bij Inspirant kan je jezelf zijn. Je talenten ontwikkel je dankzij een ruim vormingsaanbod. De collega’s staan met hun expertise altijd voor je klaar. Zo word je de beste versie van jezelf! Inspirant inspireert je met groeikansen. Zo vind je misschien zelfs een nieuwe uitdaging binnen Inspirant zelf. Je ziet het, bij Inspirant laten we je stralen vanuit je talenten.

Groeien & Bloeien

Hartelijk gedreven

Samen hebben we een hart voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Als sterk duo van zorg en onderwijs geven we elkaar vleugels met zorg voor veerkracht. We staan positief in ons werk en ontvangen iedereen met open armen. We geven onze kinderen, jongeren en volwassen de beste zorg. Onze grootste drijfkracht is hun groei en ontwikkeling.

Hartelijk gedreven

Inspireer jij ons team?

 • Nathalie Nollet

  Medewerker personeelsbeleid

 • Nathalie Degraeve

  Medewerker personeelsbeleid

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?